In deze meditatie begeleid ik je in het helemaal toelaten van al je emoties. Je checkt eerst in op jezelf; welke emoties en gevoelens ervaar je? En dan kies je zelf met welk gevoel je wilt oefenen. Misschien begin je met een positief of neutraal gevoel.

Maar deze meditatie kun je juist ook luisteren als je wilt oefenen met pijnlijke, vervelende emoties (durven) toelaten. Dat zijn de emoties die we vaak liever wegdrukken of negeren. Of pas toelaten op een moment dat het ons uitkomt. En dan nog voelen we vaak veel weerstand om negatieve gevoelens helemaal te voelen.

Emoties zijn er om gevoeld te worden. Wanneer je aandacht hebt voor je emoties, kunnen ze stromen en zullen ze uit je systeem kunnen verdwijnen. Dit kun je in deze meditatie oefenen. Deze meditatie is geschikt voor moeders en zwangere vrouwen en… eigenlijk voor iedereen die wat begeleiding wil met het toelaten en doorvoelen van emoties.

De meditatie is zowel beschikbaar op Spotify als op YouTube. Herhaal hem zo vaak als je wilt.

Misschien vind je dit ook interessant?

Inspiratie

ademhalingsoefening op geboortebal

15 Geboortetools om te gebruiken tijdens je bevalling

zwangerschapsboeken

Inspiratiebronnen voor zwangerschap en geboorte

loslaten-voor-de-bevalling

Meditatie 'Angst en spanning loslaten voor de bevalling'

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern