Ontspannen mama’s zijn blije mama’s, met blije kinderen

Welkom mama

Hoe gaat het met je, mama? Zit je goed in je vel of kun je wel wat meer rust en balans gebruiken? 

Als moeder van jonge kinderen, heb je het druk. Je wilt een geduldige, lieve moeder zijn, maar je moet je aandacht verdelen over de kinderen, je werk, het huishouden, je partner, je vriendinnen… En ondertussen heb je te maken met allerlei gedachten en gevoelens met betrekking tot de huidige wereldsituatie; misschien maak je je zorgen over je inkomen, hoe het nu allemaal verder moet…

Herkenbaar? Denk dan hier eens over na:

  • Ben je aan het leven of word je geleefd?
  • Doe je dagelijk waar jij en je kind(eren) blij van worden of dat wat er moet gebeuren?
  • Kun je echt ontspannen en loslaten na een drukke thuisdag of ben je dan alweer bezig met de drukke dag van morgen (en overmorgen)?
  • Als je nu denkt aan volgende week, voel je dan blijdschap of stress?

Bij Momflow kun je terecht voor cursussen en individuele (online) mamacoaching om meer rust en balans te ervaren tijdens de tropenjaren. Ik leer je te ontspannen en keuzes te maken om meer te kunnen genieten van het moederschap, ook in moeilijke omstandigheden.

Cursussen voor mama's

Cursussen voor mama’s

Kortlopende groepscursussen voor moeders in Vleuten, De Meern of Leidsche Rijn, die meer rust, ontspanning en balans willen ervaren in het moederschap. Kom in contact met andere moeders en leer hoe je beter in flow komt je baby, je peuter of hoe je je eigen momflow kunt (her)vinden.

mamacoaching

Mamacoaching

Ervaar je onvoldoende balans en rust? Voel je je vaak opgejaagd en gestresst? Ben je moe en snak je naar tijd voor jezelf? Door middel van individuele (online) mamacoaching kunnen we helemaal inzoomen op jouw situatie en jouw persoonlijkheid. Op weg naar meer rust en balans. 

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern