Zwanger? Zo speciaal, een groeiend wondertje in je eigen buik!

Zwanger


Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Een waar wonder voltrekt zich in jouw lijf. Je kunt het je haast niet voorstellen, maar jouw lichaam, en dat van je baby, weet precies wat het moet doen om jouw baby te laten groeien en geboren te laten worden. 

Wanneer je zwanger bent, is het prettig om je ook mentaal goed voor te bereiden op de bevalling en op alles wat er verandert door de zwangerschap en de komst van je baby. Daarom kun je bij Momflow terecht voor een zwangerschapscursus HypnoBirthing, waarin jij en je partner alle tools krijgen voor een mooie, ontspannen geboorte, en voor individuele zwangerschapscoaching.

Foto: Nicole Langen

Cursus HypnoBirthing

Ben je zwanger en wil je je samen met je partner voorbereiden op een mooie, ontspannen geboorte van jullie kindje? Tijdens deze zwangerschapscursus van 5 bijeenkomsten leer je jezelf te ontspannen tijdens de bevalling.

Foto: Nicole Langen

Zwangerschapscoaching

Zou je graag meer willen genieten van je zwangerschap? Maar spelen er angsten, zorgen of andere zaken waardoor je moeite hebt om je te ontspannen en je onbezorgd te verheugen op de geboorte van je kindje? Individuele coaching wanneer je zwanger bent, kan je helpen.

Inspiratie

hand-laat-zand-los

Wat je volgens mij écht nodig hebt voor de geboorte

flow

Wat is flow en hoe bereik je flow tijdens de bevalling?

loslaten-voor-de-bevalling

Meditatie 'Angst en spanning loslaten voor de bevalling'

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl 

Postadres:
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern

X