Zwanger? Zo speciaal, een groeiend wondertje in je eigen buik!

Zwanger


Je bent zwanger, gefeliciteerd!

Een waar wonder voltrekt zich in jouw lijf. Je kunt het je haast niet voorstellen, maar jouw lichaam, en dat van je baby, weet precies wat het moet doen om jouw baby te laten groeien en geboren te laten worden. 

Wanneer je zwanger bent, is het prettig om je ook mentaal goed voor te bereiden op de bevalling en op alles wat er verandert door de zwangerschap en de komst van je baby. Daarom kun je bij Momflow terecht voor een zwangerschapscursus HypnoBirthing, waarin jij en je partner alle tools krijgen voor een mooie, ontspannen geboorte, Geboortevoorbereiding op maat en voor individuele zwangerschapscoaching. De coaching kan gericht zijn op de bevalling, maar ook op andere thema’s, die tijdens de zwangerschap en/of het toeleven naar de geboorte van je kindje een rol zijn gaan spelen.

Daarnaast is het prettig om aan het einde van de zwangerschap, als je inmiddels vol vertrouwen jezelf voorbereid hebt op de geboorte, je ook voor te bereiden op de kraamtijd. Ook daarvoor kun je bij Momflow terecht door op je eigen tempo en tijd de online cursus Voorbereiden op de kraamtijd te volgen.

Copyright Monique Brunt Fotografie

Foto: Monique Brunt

Cursus HypnoBirthing

Overweeg je een cursus HypnoBirthing en wil je meer weten over de cursus? Tijdens een cursus HypnoBirthing leer je jezelf ontspannen tijdens de bevalling, waardoor je lichaam zoveel mogelijk kan doen waar het voor gemaakt is, namelijk je kindje baren. 

geboortevoorbereiding-op-maat

Geboortevoorbereiding op maat

Geboortevoorbereiding op maat is helemaal afgestemd op wat jij en je partner willen leren en oefenen om je optimaal voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Uiteraard is het ook mogelijk om de geboortevoorbereiding zonder partner te volgen, het is immers helemaal op maat voor jou!

voorbereiden-op-de-kraamtijd-online-cursus

Foto: Nicole Langen

Voorbereiden op de kraamtijd

Na de bevalling begint het grote baby avontuur pas écht!
Na het volgen van de online cursus Voorbereiden op de kraamtijd weet je wat je kunt verwachten, maak je bewuste keuzes en begin je goed voorbereid aan de eerste weken met je baby.

zwangerschapscoaching

Foto: Nicole Langen

Zwangerschapscoaching

Zou je graag meer willen genieten van je zwangerschap? Maar spelen er angsten, zorgen of andere zaken waardoor je moeite hebt om je te ontspannen en je onbezorgd te verheugen op de geboorte van je kindje? Individuele coaching wanneer je zwanger bent, kan je helpen.

Inspiratie

ademhalingsoefening op geboortebal

15 Geboortetools om te gebruiken tijdens je bevalling

zwangerschapsboeken

Inspiratiebronnen voor zwangerschap en geboorte

loslaten-voor-de-bevalling

Meditatie 'Angst en spanning loslaten voor de bevalling'

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern