Geboorte affirmatiekaarten


Deze prachtige set van 8 geboorte affirmatiekaarten op A4 formaat, vorm gegeven in de huisstijl van Momflow, kun je gebruiken in je voorbereiding op de geboorte én tijdens de geboorte om te blijven focussen op datgene wat je wél wilt. De positieve zinnetjes geven je mentale kracht en positieve energie.

Je kunt de affirmaties tijdens de zwangerschap gebruiken om je positieve gedachten over de geboorte te stimuleren en versterken. Hoe vaker je de positieve zinnetjes ziet, leest, hardop of in gedachten herhaalt voor jezelf en écht tot je door laat dringen, hoe meer je gaat geloven in de nieuwe overtuigingen. De boodschap wordt steeds krachtiger!

Tijdens de geboorte kun je je (favoriete) affirmatiekaarten in het zicht zetten of bijvoorbeeld over de klok heen hangen. Of je kunt ze als een slinger ophangen aan de muur, thuis of in het ziekenhuis. Elke keer dat je de affirmatie(s) dan ziet, krijg je een kleine boost van positieve kracht en steun.

Bij de set van 8 A4 affirmatiekaarten voor EUR 15,- ontvang je een gratis ophangsetje om de kaarten als een slinger op te kunnen hangen.

 

affirmatiekaarten
Geboortezaak centering pregnancy ruimte met affirmatiekaarten Momfow
ophangsetje

Inspiratie

ademhalingsoefening op geboortebal

15 Geboortetools om te gebruiken tijdens je bevalling

zwangerschapsboeken

Inspiratiebronnen voor zwangerschap en geboorte

loslaten-voor-de-bevalling

Meditatie 'Angst en spanning loslaten voor de bevalling'

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern