Als je in verbinding bent met jezelf kun je ook in verbinding zijn met je kind

Cursussen voor mama’s

Als je ‘s avonds als je kind slaapt naar dat lieve koppie kijkt, dan smelt je hart. Wat een fantastisch kind, zo lief! Maar gedurende de dag raak je dat gevoel weleens even kwijt. Als je baby urenlang huilt, aan je hangt, niet wil (kan) slapen. Of als je peuter niet wil meewerken, je grenzen opzoekt en net zo lang aan je zuigt tot je explodeert. Het moederschap kan ook knap lastig, frustrerend en overweldigend zijn. 

Je eigen kinderen kunnen bij uitstek heftige emoties in je losmaken. Ze weten je zwakke plekken te vinden en gaan je, bewust of onbewust, uittesten lijkt het wel. Eigenlijk is dat ontzettend waardevol voor zowel hun als jouw eigen ontwikkeling, maar zo voelt het op dat moment natuurlijk niet! We hebben veel liever dat we in de uren dat we als gezin allemaal thuis zijn, gezellig met elkaar omgaan en kunnen genieten van de quality time. 

De huidige, drukke tijd, waarin wij moeders, zoveel ballen hoog proberen te houden helpt daarin ook niet mee. Vaak voelen we ons opgejaagd, zijn we druk met ons werk en onze to do’s en staat aandacht hebben voor wat we zelf en wat onze kinderen écht nodig hebben niet bovenaan het lijstje. We vinden het ook moeilijk om dat te voelen. Hebben veel beter geleerd om te denken met ons hoofd dan om te voelen met ons hart. Daardoor kun je out of sync raken met je baby of peuter, maar ook met jezelf. Je ervaart dan geen flow meer in je bezigheden als moeder en als vrouw. Het valt je zwaar, je geniet er niet van, je láát je leven in plaats van dat je léeft.

Online cursusaanbod


Momflow is druk bezig met het ontwikkelen van online cursussen voor moeders die graag meer rust en balans willen ervaren. 

 

  • Voor moeders die graag willen leren hoe je in flow kunt zijn met je baby, die volledig van jou afhankelijk is, zonder jezelf uit het oog te verliezen
  • En voor moeders die willen voelen waar hun grenzen liggen en hoe je grip krijgt op je emoties. Zodat je je peuter liefdevolle grenzen kunt geven en zijn of haar eigen emoties kunt leren reguleren. 
  • Voor moeders die moeite hebben om een goede flow en balans te vinden tussen werk, moederen, huishouden en zichzelf. Die zich vaak opgejaagd en gestresst voelen en die willen leren hoe je meer rust en ontspanning kunt ervaren. 

Online mamacursus – Vind jouw momflow!

Heb jij moeite met het vinden van een goede balans tussen werk, moederen, huishouden en jezelf. Voel je je vaak opgejaagd en gestresst en wil je leren hoe je meer rust en ontspanning kunt ervaren? Deze online cursus is ideaal voor jou!

In flow met je baby_babyvoetjes

In flow met je baby – online babycursus

In flow met je baby is een online audiocursus, die bestaat uit 9 meditaties, visualisatie-, affirmatie- en ontspanningsoefeningen. Voor een ontspannen en bewuste kraam- en babytijd!
Je volgt de cursus op Momflow Academy.

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern