In deze begeleide visualisatie loop je een trap af; in 20 treden ga je naar diepe ontspanning. Je bereikt een plek van totale rust, waar je contact kunt maken met je verlangens, eventueel wat affirmaties kunt herhalen voor jezelf of waar je gewoonweg even heerlijk van kunt genieten. 

Deze visualisatie is zeer geschikt om te oefenen met ontspannen tijdens de zwangerschap, in voorbereiding op de geboorte. Ook voor moeders is deze visualisatie erg fijn om regelmatig te luisteren voor een fijn me-time ontspanmomentje.

De meditatie is zowel beschikbaar op Spotify als op YouTube.

Veel ontspanplezier gewenst! 

Misschien vind je dit ook interessant?

Inspiratie

ademhalingsoefening op geboortebal

15 Geboortetools om te gebruiken tijdens je bevalling

zwangerschapsboeken

Inspiratiebronnen voor zwangerschap en geboorte

loslaten-voor-de-bevalling

Meditatie 'Angst en spanning loslaten voor de bevalling'

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern