Dit is een ontspannende zwangerschapsmeditatie die je regelmatig of zelfs dagelijks kunt luisteren tijdens je zwangerschap om te oefenen met ontspannen, visualiseren, aandacht richten op je ademhaling en positieve affirmaties, die je helpen om je positief voor te bereiden op de geboorte.

Het geboorteproces verloopt het meest soepel als bij de moeder het bevalhormoon oxytocine rijkelijk kan stromen. Dat gebeurt als de moeder ontspannen is. Wil je tijdens de geboorte jezelf goed kunnen ontspannen, dan is het fijn om daar tijdens je zwangerschap al veel mee te oefenen. Je wordt er letterlijk steeds beter in, naarmate je vaker oefent!

Heb je deze meditatie vaak geluisterd tijdens de zwangerschap en helpt het je ontspannen en om je op een positieve manier te focussen op de bevalling? Luister deze meditatie dan ook gerust tijdens de geboorte, via oordopjes of via een speakertje.

De meditatie is zowel beschikbaar op Spotify als op YouTube.

Veel ontspanplezier gewenst! 

Misschien vind je dit ook interessant?

Inspiratie

ademhalingsoefening op geboortebal

15 Geboortetools om te gebruiken tijdens je bevalling

zwangerschapsboeken

Inspiratiebronnen voor zwangerschap en geboorte

loslaten-voor-de-bevalling

Meditatie 'Angst en spanning loslaten voor de bevalling'

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern