Dit is een fijne, ontspannende visualisatie voor zwangere vrouwen, waarin je je voorstelt dat je op een strand ligt en je met je ademhaling het ritme volgt van de golven die het strand oprollen en zich weer terug trekken in de zee. Geniet van het kalmerende, ontspannende effect van deze oefening die een diepe buikademhaling stimuleert. Deze ademhaling is prettig om te oefenen als je zwanger bent, vanwege het ontspannende effect, en is ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens de geboorte.

Als je deze visualisatie fijn vindt om te doen, oefen hem dan gerust iedere dag. Je zult merken dat je na een aantal keren luisteren de oefening ook zonder begeleiding kunt doen.

Deze visualisatie is beschikbaar op Spotify en YouTube.

Misschien vind je dit ook interessant?

Inspiratie

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern