Speciaal voor alle moeders die soms twijfelen of ze het wel goed (genoeg) doen nam ik deze geleide meditatie met positieve affirmaties voor moeders op. Bij regelmatig luisteren zal het je helpen je gevoel van zelfvertrouwen te bevestigen en te versterken.

Luister het audiobestand en herhaal de affirmaties in gedachten voor jezelf om een gevoel van rust, kracht en vertrouwen in jezelf te voelen.

En weet dat hoe vaker je de affirmaties herhaalt, hoe meer deze positieve gedachten onbewust door je brein worden opgenomen, zodat je erin gaat geloven en je je ernaar gaat gedragen!

Deze track met positieve affirmaties kun je zowel via Spotify als op YouTube beluisteren.

Misschien vind je dit ook interessant?

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern