Dit is een hele fijn meditatie voor moeders, wanneer je het nodig hebt om spanning los te laten en meer vertrouwen te ervaren.

In het moederschap zijn er soms dagen of periodes waarin je je onzeker of machteloos kunt voelen. Bijvoorbeeld wanneer je kind ziek is of, om wat voor reden dan ook, niet lekker in zijn of haar vel zit. Voel je je op zo’n soort moment machteloos, versterk dan de verbinding en het vertrouwen in je kind en jezelf met deze meditatie.

Zoek een rustig plekje en ga lekker zitten of liggen. Geniet ervan!

Deze meditatie is beschikbaar op Spotify en YouTube.

Misschien vind je dit ook interessant?

Inspiratie

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern