Aandacht voor je gevoelens en ontwikkeling na de bevalling is zo fijn!

Na de geboorte – sessie

Momflow biedt nu ook een los te boeken ‘Na de geboorte – sessie’ aan. Je kunt je voor deze maatwerk coachsessie aanmelden als je recent een kindje gekregen hebt en je merkt dat je het fijn zou vinden om op emotioneel niveau na te praten over je zwangerschap, de geboorte en/of jouw ervaringen tot nu toe als moeder. 

Herken jij dit als kersverse mama?

 

  • Je hebt behoefte aan napraten over de geboorte, je wilt graag aandacht geven aan wat dit voor jou betekend heeft op persoonlijk vlak
  • Je merkt dat je veel terug denkt aan (negatieve) details van de bevalling of de kraamtijd
  • Of dat je de zwangerschap nog niet hebt kunnen afsluiten
  • Of misschien voel je je nog niet helemaal op je plek in je rol als moeder of in de veranderde thuissituatie en verlang je naar meer inzichten daarin
baby-in-moeders-armen

Doorvoelen van de geboorte

De Na de geboorte – sessie, die meestal enige maanden na de bevalling plaats vindt, is een hele fijne manier om je geboorte ervaring naderhand te doorvoelen en mogelijke negatieve emoties of teleurstellingen, als die er zijn, een plekje te geven. Ook kun je je eigen emotionele of misschien zelfs spirituele ontwikkeling centraal stellen. Je krijgt door het voelen en delen van jouw verhaal vaak waardevolle inzichten in jezelf. Daardoor kom je (nog) meer in je kracht te staan en voel je vaak meer verbinding met jezelf, je partner en je baby.

 

Afsluiten van de zwangerschap

Het kan ook zijn dat er tijdens de zwangerschap zaken gespeeld hebben, waarvan je achteraf merkt dat je die nog onvoldoende verwerkt hebt. Dit kan je het gevoel geven dat je lichaam wel in het hier en nu is, maar je hoofd nog niet. Vaak merk je dan dat je minder kunt genieten van je kindje dan je zou willen.

Bijvoorbeeld wanneer de zwangerschap zeer zorgelijk was of als er externe factoren speelden (bijvoorbeeld het overlijden van belangrijke mensen in je omgeving, verlies van je baan, een verbroken relatie…) die je focus van de zwangerschap af hebben gehaald, kun je dit wellicht herkennen. Ook dan kan het erg prettig zijn om stil te staan bij wat je zwangerschap en de geboorte van je kindje voor je betekend hebben. En bij wat je los zou kunnen laten om vanuit positiviteit door te kunnen.

 

Overgang naar het moederschap

Je kunt deze speciale coachsessie na de bevalling ook (voor een deel) gebruiken om zaken te bespreken waar je nu, als moeder van een pasgeboren baby, wellicht tegenaan loopt. Na de geboorte is het soms een poosje zoeken naar een nieuw evenwicht. Er is een nieuw mini-mensje bijgekomen dat ineens een plekje inneemt in jullie gezin. Dat gaat niet altijd gemakkelijk en vanzelf. 

Het uitspreken van je onzekerheden, zorgen of twijfels betekent vaak al een hele verlichting. Daarnaast help ik je om te voelen wat jij nodig hebt om met meer zelfvertrouwen je rol van jonge moeder beter te integreren met de rollen die je al had. Als het nodig is, kan ik je helpen met het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes.

Dus, verlang jij naar…

  • Liefdevolle aandacht voor hoe jij de geboorte op emotioneel niveau beleefd hebt? Of naar
  • Handvatten hoe je een moeilijke zwangerschap kunt verwerken en achter je kunt laten? Of naar
  • Inzicht in hoe jij beter kunt landen in je nieuwe rol als moeder?

Zodat je je volledig kunt richten op je kindje en de mooie dingen in het leven en het moederschap?

Boek dan een eenmalige coachsessie ‘Na de geboorte’. Een cadeautje voor jezelf! 

Voor wie en wanneer?


Het maakt niet uit of je een HypnoBirthing cursus of zwangerschapscoaching traject bij Momflow hebt gedaan, iedereen die recent een kindje heeft gekregen is welkom. Wel stuur ik je na aanmelding een aantal vragen om je na te laten denken over waar je het precies over wilt hebben. Dat maakt dat ik de sessie zoveel mogelijk op jouw behoeftes kan afstemmen en zo waardevol mogelijk kan maken voor je.

Tussen 2 en 12 maanden na de geboorte is meestal de beste periode om een Na de geboorte – sessie te plannen. Ben jij er pas later aan toe, dan kan dat natuurlijk ook. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost je EUR 85,- incl BTW (regulier coachtarief is EUR 127,50 voor 1,5 uur coaching). 

Kosten

Je boekt een Na de geboorte sessie voor EUR 85,- (incl BTW) voor een maatwerk coachsessie van 1,5 uur. 

Je ontvangt na de sessie een factuur per e-mail.

Locatie

Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte aan huis, Lanuariusweg 15 in De Meern. Je kunt hier gratis parkeren in de wijk. Kom je met het OV, dan stap je uit bij halte De Balije of De Meern Zuid. Vanaf hier is het ongeveer 9-10 min lopen naar de praktijk. 

Wanneer het beter uitkomt, bijvoorbeeld als je net bevallen bent, kan ik ook bij je thuis komen. Als ik verder dan 10 km moet reizen naar je huis vanaf De Meern, worden er reiskosten berekend; €0,35 per km buiten een straal van 10 km vanaf De Meern. 

Het is ook mogelijk om online af te spreken via Zoom.

Je baby mag er uiteraard bij zijn, als je dat fijn vindt.

Voorwaarden

Lees hier de  algemene voorwaarden.

Ik ben Sabine

Ik help zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen om meer flow en ontspanning te ervaren. Dit doe ik door het aanbieden van hypnobirthing cursussen, geboortevoorbereiding op maat, bevalverwerking, de online cursus voorbereiden op de kraamtijd, zwangerschaps- en mamacoaching en cursussen voor moeders. Ik richt me op het creëren van vertrouwen, rust en balans, waardoor (aanstaande) moeders optimaal kunnen ontspannen en genieten van het moederschap. 

Contact met Sabine
Momflow

Sabine Stroeken-Visser
T: 06 2364 6740
E: sabine@momflow.nl
I: www.momflow.nl

Postadres
Lanuariusweg 15
3453 JA De Meern