Corona maatregelen

Door Sabine | Laatste update: 13 juni 2022

Er zijn op dit moment geen beperkingen voor groepscursussen, privécursussen aan huis en coaching. We blijven ons wel houden aan de basisadviezen die in Nederland gelden voor het tegengaan van verspreiding van het Corona virus. 

 

Algemene adviezen

  • Was vaak je handen
  • Doe een test bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid! Blijf thuis bij een positieve test.*
  • Als je toch een keer moet hoesten of niesen, doe dit in de binnenkant van je elleboog.

 

Extra genomen maatregelen groepscursussen op locatie

  • Frequente reiniging raakvlakken (deurknoppen, lichtschakelaars, kranen, koffieautomaat e.d.) en toiletruimte.
  • Er is desinfecterende handgel beschikbaar voor extra persoonlijke (hand)hygiëne.
  • Er wordt met regelmaat geventileerd.
  • * Er zal tijdens elke les de mogelijkheid zijn om live online via Zoom mee te doen, wanneer je niet op locatie aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld vanwege (Corona gerelateerde) klachten of isolatie/quarantaine. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, moet je dit voor aanvang van de les doorgeven via sabine@momflow.nl of 06 2364 6740. De juiste Zoom link zal door de docent per e-mail gecommuniceerd worden. Bij twijfel; neem geen onnodige risico’s voor jezelf en anderen en contact de docent zonodig voor overleg.
  • Wanneer de docent zelf niet aanwezig kan zijn, bijvoorbeeld vanwege (Corona gerelateerde) klachten of quarantaine, zal de les voor iedereen live online via Zoom plaatsvinden of, wanneer ook dat niet mogelijk is vanwege de gezondheid van de docent, verplaatst worden. Je wordt hierover per e-mail of telefonisch geïnformeerd. Check voor de zekerheid altijd even je e-mail voordat je naar de cursusruimte vertrekt.


Mochten de richtlijnen (weer) zodanig streng worden dat we niet meer fysiek samen kunnen komen, dan zorg ik er ten alle tijde voor dat we de cursus of het coachtraject online kunnen voortzetten. 

Momflow volgt de landelijke richtlijnen, de richtlijnen van de HypnoBirthing Vereniging Nederland, de NRTO en de NOBCO. Indien deze veranderen, kan dit consequenties hebben voor de maatregelen die Momflow neemt. Dit zal dan zo snel mogelijk per e-mail gecommuniceerd worden aan cursisten en op de website momflow.nl geplaatst worden.